Om

Skavank, subst. m skavank () [skɑ'ʋɑŋk] svakhet, feil el. mangel

Fakta om Skavank

  • Stiftet i 2009
  • Inneholder unge voksne fra 18 år og opp
  • Holder til på Ganddal bydelshus
  • En del av Teaterverkstedet Ganddal
  • Holder forestilling november hver partallsår

Skavank

Skavank, subst. m skavank () [skɑ'ʋɑŋk] svakhet, feil el. mangel
Vi er en teatergruppe som består av ungdommer fra 18år og opp. Vi startet opp høsten 2009 etter initiativ fra medlemmene selv som hadde for mye ubrukte manuser å tilby på scenen. Vi kom fram til gruppenavnet Skavank da vi fant ut at vi alle deler forskjellige typer skavanker, det er kanskje det som gjør oss så bra på scenen?

 

Vi er en del av Teaterverkstedet Ganddal (TVG) som holder til på Ganddal bydelshus. En del av medlemmene har vært en del av TVG siden oppstarten i 2000, som vil si at vi har rundt10 års erfaring med teater hver.

 

Skavanks første forestilling tok sted på Ganddal bydelshus 9. april 2010 og omhandlet en hel haug av forskjellige karrierer det er å velge mellom i den store verden. Det var en stor suksess som fort skulle ta slutt, da skavankene hadde forskjellige ærender og plikter å gjøre det påfølgende året.  Noen reiste på skole og noen i militæret.


Våren 2013 var det duket klart for en ny forestilling med skavankene hvor vi denne gangen bestemte oss for å lage en revy med temaet flyplass. Nok en storsuksess.


Fra 2013 er det fastsatt at Skavank vil holde forstilling hver partallsår i november. Med andre ord. Neste forestilling er allerede og se i november 2014!

Copyright  2014© All Rights Reserved